Vår behandling av dina personuppgifter

Leja Touring AB med org.nr. 556164-7610 (”Leja Touring”)värnar om din integritet och strävar alltid efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. För oss är det därför viktigt att du ska känna dig trygg med att vi behandlar dina personuppgifter på ett säkert och lagligt sätt. Vi är därför noga med att  öppet och transparent informera dig om hur vi behandlar dina personuppgifter samt vad aktuell behandling innebär.

När vi behandlar dina personuppgifter har du vissa rättigheter vilka du när som helst kan utöva. Du har exempelvis rätt att få tillgång till dina personuppgifter, rätt att i vissa fall få dina personuppgifter raderade och rätt att klaga till behörig tillsynsmyndighet.

Om du har frågor om vår behandling av dina personuppgifter eller om du vill göra gällande några av dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss på telefon 031-870860 eller e-post dataskyddet@lejatouring.se. Du kan även kontakta oss via post, vår adress är Argongatan 14, 431 53 Mölndal.

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter

Genom att klicka på den roll som stämmer in på dig nedan får du mer detaljerad information om vår behandling av just dina personuppgifter.

- Du som reser med vår linjetrafik (eller använder vår hemsida)

- Du som bokar eller reser med vår beställningstrafik (eller använder vår hemsida)

- Du som använder vår skolskjuts eller har ansvar för eleven som använder vår skolskjuts

- Du som är vår kontaktperson i en annan organisation, t.ex. eftersom du jobbar hos vår leverantör

- Du som söker jobb hos oss

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.